Νιωσε – Ζησε – Οδηγησε το Polo από 119€/μηνα με οφελος IQ advantage εως 1.450€.

Νιωσε – Ζησε – Οδηγησε το Polo από 119€/μηνα με οφελος IQ advantage εως 1.450€.

May 1, 2020 News 0

Νιώσε την ασφάλεια 5 αστέρων, ζήσε πάντα συνδεδεμένος και οδήγησε το Polo με τεχνολογίες IQ.Drive. Το Polo προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία συνδυάζοντας άνεση, τεχνολογία και εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτά είναι αρκετά για να αποδείξουν ότι η καλύτερη επιλογή είναι μία: Polo. Μόνο Polo.

Το Volkswagen Polo είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση και σας καλεί να ζήσετε την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογική υπεροχή που προσφέρει.

Τώρα το αγαπημένο σας Polo με το νέο τεχνολογικά καινοτόμο κινητήρα 1.0 MPI EVO 80 PS μπορεί να γίνει δικό σας από 12.950€. Οι ειδικές τιμές αφορούν προωθητική ενέργεια για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Οι διαθέσιμες προσφορές για το Polo είναι:

Polo 1.0 MPI EVO 8OPS Trendline: 12.950€

Polo 1.0 TSI 95PS Comfortline: 14.750€

Polo 1.6 TDI 95PS Comfortline: 16.400€

To Polo με κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων.

Το Volkswagen Polo αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Ένας από τους τομείς στον οποίο κυριαρχεί είναι και αυτός της ασφάλειας, όπου το Polo απολαμβάνει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να λάβει μεγάλη βαθμολογία, πετυχαίνοντας σκορ 96% στην προστασία των ενηλίκων ενώ παράλληλα να αποσπάσει 85% στην ασφάλεια των παιδιών, 76% στην ασφάλεια των πεζών και 59% στην αξιολόγηση των συστημάτων ασφαλείας του. Από την πρώτη έκδοση, το Polo εξοπλίζεται με το IQ.Drive, το οποίο περιλαμβάνει κορυφαία συστημάτα ασφαλείας όπως είναι το “Front Assist”, το “City Emergency Braking” με Αναγνώριση Πεζών αλλά και το Multi-collision Brake (Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), καθιστώντας το, ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Polo IQ.Drive.

Η Volkswagen, πρωτοπόρος σε συστήματα καινοτομίας, εισάγει το IQ.Drive προκειμένου όλα τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης που διατίθενται σήμερα για οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια να επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες ΙQ.Drive είναι η χαρακτηριστικη απόδειξη ότι το Polo κινείται μπροστά από την εποχή του. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό με την πρώτη ματιά. Τα επίπεδα άνεσης που παρέχονται στον οδηγό σε συνδυασμό με τα έξυπνα συστήματα ασφάλειας και την ημιαυτόνομη οδήγηση εξασφαλίζουν μια ιδαίτερη οδηγική εμπειρία. Η πλειοψηφία των συστημάτων IQ.Drive περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Polo, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από 143€ / μήνα.

Please follow and like us: