Η ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερο απο 40 χρόνια. Πλέον το όνομά μας είναι ταυτόσημο της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού ενώ αποτελεί μονόδρομο για την απόκτηση του ιδανικού για εσάς αυτοκινήτου.

 

Στη ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση του ονόματός μας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ η οποία ενημερώνεται διαρκώς και διαθέτει μοναδικές προσφορές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να διαλέξετε το αυτοκίνητο τον ονείρων σας –μπορείτε ακόμη και να το προσαρμόσετε εσείς και να κατασκευαστεί μόνο για εσάς-αλλά και να σας προτείνει το ιδανικότερο για εσάς χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να οδηγήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας αλλά και να συζητήσετε το ενδεχόμενο ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

Η ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. βρίσκεται δίπλα σας και μετά την πώληση! Το τμήμα σέρβις αποτελείται απο διαρκώς εκπαιδευόμενο και εξειδικευμένο προσωπικό ενώ προσφέρει υπηρεσείες συνεργείου, φανοποιείου και ασφαλειών καθώς και πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων γνήσιων ανταλλακτικών.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε απο κοντά!

ΒΟΛΟΣ – Λ.ΑΘΗΝΩΝ 76, 38334